Un barbat din comuna argeseana Cicanesti, suspectat ca i-a facut avansuri sexuale unei minore in varsta de 13 ani pe care o luase cu masina, a fost retinut vineri de politisti.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges, barbatul de 38 de ani avea si dreptul de a conduce suspendat.

"Politistii Sectiei de Politie Rurala Albestii de Arges au retinut un barbat din Curtea de Arges, banuit de savarsirea infractiunilor de conducere fara drept si agresiune sexuala. Din cercetari s-a stabilit ca, in seara zilei de 10 octombrie, o minora de 13 ani ar fi fost pipaita de catre un vecin, in autoturismul cu care se deplasau spre domiciliu. Totodata, barbatul avea dreptul de a conduce suspendat", se precizeaza intr-un comunicat al IPJ Arges.

Conform aceleiasi surse, suspectul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Curtea de Arges cu propunere de luare a unei masuri preventive, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.