Sahar Tabar este iraniana care si-a facut 50 de operatii estetice pentru a semana cu Angelina Jolie. Imaginile cu transformarea ei au facut inconjurul lumii, iar in urma cu putin timp a fost arestata pentru blasfemie.

Tanara in varsta de 21 de ani a facut cele 50 de operatii estetice in doar cateva luni si a tinut o dieta stricta pentru a ajunge la greutatea de 40 de kilograme.

In ciuda faptului ca Sahar avea milioane de urmaritori, fanii fetei spun ca a ajuns sa arate ca un zombi, potrivit a1.ro.














#sahartabar #beforeandafter

A post shared by Sahar Tabar ☠️🖤 (@sahartabar.before) on


Ulterior, Tabar si-a inchis pagina oficiala de Instagram, dar fanii fetei au creat fan page-uri.

Tanara a fost si arestata, dupa ce au fost facute mai multe plangeri, de catre urmaritorii contului sau de Instagram, la adresa ei.

Tabar a fost acuzata de blasfemie, dobandire ilegala de proprietati, insultarea codului vestimentar al tarii, instigare la violenta si incurajarea adolescentilor de comitere a actelor de coruptie, scriu jurnalistii de la a1.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.