Cantareata Demi Lovato, in varsta de 27 de ani, si-a anuntat fanii ca a fost botezata in raul Iordan. Prin acest gest, vedeta spune ca si-a "reinnoit" sentimentele si ca experienta este una care i-a schimbat viata.

Demi Lovato a avut o perioada extrem de tumultoasa anul trecut, dupa ce a fost internata pentru supradoza si a fost supusa unui tratament de dezintoxicare ulterior. Intre timp, aceasta si-a reluat cariera.

In cele mai recente postari de pe Instagram, artista spune ca a fost botezata in raul Iordan. Atasat pozei a scris: "Sunt o cantareata americana. Am fost crescuta crestina si am stramosi evrei. Cand mi s-a oferit ocazia sa vizitez locuri despre care am citit doar in Biblie cand eram mica, am acceptat. Este ceva absolut magic despre Israel. Nu am simtit niciodata o asa conexiune cu Dumnezeu... este ceva ce mi-a lipsit deja de cativa ani. Spiritualitatea este ceva important pentru mine.... sa fiu botezata in raul Iordan - acelasi in care a fost botezat si Iisus - nu m-am simtit niciodata mai bine - am renascut."














I am an American singer. I was raised Christian and have Jewish ancestors. When I was offered an amazing opportunity to visit the places I’d read about in the Bible growing up, I said yes. There is something absolutely magical about Israel. I’ve never felt such a sense of spirituality or connection to God…something I’ve been missing for a few years now. Spirituality is so important to me…to be baptized in the Jordan river – the same place Jesus was baptized – I’ve never felt more renewed in my life. This trip has been so important for my well-being, my heart, and my soul. I’m grateful for the memories made and the opportunity to be able to fill the God-sized hole in my heart. Thank you for having me, Israel 💗

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Cantareata a mai completat ca vacanta in care a fost plecata, in Israel, i-a revitalizat inima si sufletul, aratandu-se recunoscatoare pentru posibilitatea de a-si umple golul din inima cu Dumnezeu.

Lovato a mai vizitat si Yad Vashem, Memorialul Victimelor Holocaustului, institutie oficiala a Statului Israel, mentionand ca locul este un tribut frumos si o reamintire a unor fapte ce nu trebuie uitate, titreaza Entertainment Tonight.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.