Liderul grupului deputatilor PMP, Emil Pascan, a atras miercuri atentia ca in cele trei decenii care au trecut de la Revolutie nu a existat vreo motiune de cenzura in Parlament care sa fie dezbatuta si votata in weekend, el acuzand PSD ca "uziteaza de instrumente jenante".

"Se opereaza cu aceleasi instrumente din vremea penalului, condamnatului Dragnea, cu aceleasi tertipuri ieftine. In trei decenii nu a existat un vot pe motiune de cenzura in weekend. Incearca tot felul de tertipuri procedurale, tot felul de sicane. Asta le este caracteristic. Nu au invatat cei de la PSD nimic din palmele pe care le-au primit in ultima vreme de la poporul roman si uziteaza de aceleasi instrumente penibile, jenante, demonstrand ca au ramas in continuare un partid nereformat, incapabil sa se reformeze, un partid cu apucaturi infractionale. Cam asta este PSD in momentul de fata si vom face tot ce ne sta in putinta ca sa dejucam aceasta maniera PSD de a proceda, de a, pur si simplu, sfida colegii, de a ne batjocori pe toti, de a ne umili prin faptul ca au o majoritate pe care o utilizeaza intr-un mod absolut penibil, jenant si ticalos'', a spus Pascan.

Birourile permanente reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis miercuri, in lipsa reprezentantilor Opozitiei, ca dezbaterea si votul motiunii de cenzura sa aiba loc sambata, de la ora 11,00, potrivit site-ului Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.