Avocatul cantaretului R. Kelly a depus o cerere pentru eliberarea unei motiuni, reclamand faptul ca acestuia nu i se permite sa fie vizitat de mai multe prietene de-ale sale, ci doar de una.



R. Kelly se afla in custodia politiei din Chicago, inca din luna iulie, acuzat de diverse acte de hartuire sexuala. In New York vedeta are mai multe procese pe rol pentru rapire, exploatare si molestare sexuala a unui copil. In luna august artistul rap a pledat nevinovat pentru toate acuzatiile. Pentru abaterile sexuale, vedeta risca pana la 30 de ani.

In motiunea inaintata recent de avocatul lui R. Kelly se mentioneaza ca vedetei i se permite sa fie vizitata doar de catre o persoana si nu de mai multe in acelasi timp. "Vizitele sale sunt sever restrictionate: mai exact i se permite sa fie vizitat doar de catre o persoana neinrudita. Cu alte cuvinte, desi a trait cu doua femei, doar uneia i se permite sa fie pe lista de vizite, iar abia dupa 90 de zile poate avea dreptul sa faca schimb. Niciun alt prieten sau coleg nu are voie sa il vada. Asta nu este corect."

In completare cu reclamatia facuta, Greenberg, avocatul starului, mai spune ca R. Kelly ar trebui eliberat, avand in vedere ca nu este o amenintare pentru presupusele victime.

Judecatorul care se ocupa de caz este programat sa asculte motiunea inaintata miercurea aceasta, scrie CNN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.