Justin Bieber si iubita sa din adolescenta Hailey Baldwin si-au unit destinele pentru a doua oara, de data aceasta in cadrul unei ceremonii religioase, desfasurata luni, in prezenta familiei si a prietenilor apropiati, intr-o statiune hoteliera din Carolina de Sud, informeaza Reuters.

Revista People si E! News, care citeaza surse apropiate cuplului, au relatat ca cei doi si-au rostit juramintele intr-o ceremonie religioasa la care au participat parintii si mai multe vedete, printre care s-au numarat Ed Sheeran, Kylie si Kendall Jenner, Usher si unchiul lui Hailey, actorul Alec Baldwin.

Reprezentanti ai cuplului nu au raspuns luni solicitarilor de a comenta evenimentul, insa media specializate in stiri din lumea mondena si paparazzi au urmarit indeaproape cele doua zile de sarbatoare din statiunea Montage Palmetto Bluff.

Cei doi tineri si-au rostit juramintele la asfintit, intr-o capela din statiune, in fata a circa 150 de invitati.

Can’t get enough? Look at this released picture of the couple 🥰 #haileybaldwin #haileybieber #justinbieber #haileyandjustinswedding #jb #music #fashion #celebritywedding #newlyweds #cutecouple #jailey #famous #news #fashion #trends #beliebers

A post shared by C.A.F.E - Journalist. (@cultureatfulleffect) on

Cantaretul canadian Justin Bieber si modelul Hailey Baldwin s-au casatorit anul trecut, in luna septembrie, si au confirmat evenimentul pe retelele de socializare la doua luni dupa ce s-a aflat ca cei doi au certificat de casatorie eliberat in SUA.

Bieber, in varsta de 25 de ani, si Baldwin, de 22 de ani, s-au intalnit pentru prima oara la inceputul adolescentei si au inceput o relatie serioasa in urma cu doi ani, noteaza Reuters.

In septembrie anul acesta, Bieber a dezvaluit pe retelele de socializare ca a facut numeroase greseli in trecut, ca a consumat droguri si ca, in ciuda succesului, "nu si-a mai dorit sa traiasca". Tanara vedeta, care a urmat un tratament impotriva depresiei, a dat vina pentru aceste lucruri pe faptul ca a devenit star de la o varsta precoce. "Din fericire am fost binecuvantat cu oameni extraordinari, care ma iubesc, iar acum traversez una din etapele cele mai fericite ale vietii mele", a incheiat interpretul cantecului "Sorry", referitor la recenta sa casatorie cu Hailey Baldwin.

Citeste si:
Justin Bieber şi-a amânat turneul nord-american pentru a doua oară
Justin Bieber şi-a amânat...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.