Radu Herjeu, membru al Consiliului National al Audiovizualului, a reactionat intr-o postare pe Facebook la momentul in care Tudor Chirila s-a dezbracat in emisiunea "Vocea Romaniei" si l-a "calarit" pe Horia Brenciu.

In emisiunea difuzata vineri seara, un concurent a afirmat ca picteaza nuduri de barbati si cai, iar Tudor Chirila s-a dezbracat si s-a urcat pe spatele lui Horia Brenciu, potrivit Mediafax.

"Multumescu-ti tie, doamne (adica domnu' de conduce Pro TV-ul), ca vom lua o pauza la CNA de la vizionat sute de ore de emisiuni halucinante cu adoptii, Caracal, olandeji, toneli si cumpanasi, si vom analiza modul in care cantaciosul fara voce l-a calarit semidespuiat pe colegul de platou!", a scris membrul CNA, Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook.

Dupa ce a recunoscut ca s-a lasat "dus de val", Tudor Chirila si-a cerut scuze pentru gestul sau inadecvat:

"Zilele de filmare la Vocea Romaniei sunt lungi si mai obositoare decat poate par pe TV. De multe ori ajungem sa spunem sau sa facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face in mod obisnuit. Sigur, atunci cand emisiunile sunt inregistrate, nu live, avem si relaxarea ca echipa de productie va edita si va “curata” imaginile cu noi, incat ele sa ajunga la publicul de acasa intr-un mod decent.

Imi pare rau pentru imaginile deplasate din episodul de azi Vocea Romaniei in care m-am lasat dus de val si m-am dezbracat in timpul filmarilor. Sunt major, imi asum ca au fost gesturile mele, dar mi-ar fi placut ca producatorii sa nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorinta ferma ca momentul asta sa nu apara, dar n-am reusit sa induplec pe nimeni. Asa ca I did it, I own it", a scris Tudor Chirila pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.