Actrita americana Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata la varsta de 15 ani de un barbat care afirma ca i-ar fi platit mamei sale suma de 500 de dolari, relateaza marti Press Association.

Vedeta hollywoodiana, in vasta de 56 de ani, a facut aceasta declaratie la un post american de televiziune, in timpul unei emisiuni in care a vorbit despre volumul ei de memorii, ''Inside Out: A Memoir'', lansat pe 24 septembrie.

Demi Moore, una dintre cele mai de succes actrite din perioada anilor '90, gratie rolurilor din filme precum ''Ghost'', ''A Few Good Men'' si ''Indecent Proposal'', a afirmat ca a fost atacata de un barbat mai in varsta, care o cunostea pe mama sa.

Intr-un interviu difuzat in emisiunea ''Good Morning America'', actrita i-a marturisit prezentatoarei Diane Sawyer ca l-a gasit pe presupusul violator la ea acasa. Ea a povestit ca dupa ce a fost violata, barbatul i-a spus ca mama ei i-o vanduse pentru suma de 500 de dolari.

Mama actritei Demi Moore a fost alcoolica si a murit in 1998. Intrebata daca a crezut afirmatia barbatului, celebra actrita a raspuns: ''In adancul sufletului meu, nu. Nu cred ca a fost o tranzactie directa. Totusi, ea i-a oferit acces si m-a expus pericolului''.

Demi Moore i-a dedicat mamei sale acest volum de memorii, dar si celor trei fiice pe care le are impreuna cu cel de-al doilea sot al ei, actorul Bruce Willis.

Demi Moore a afirmat, de asemenea, ca la varsta de 12 ani a salvat viata mamei sale, care a incercat sa se sinucida. ''Imi aduc aminte cum mi-am folosit degetele, degete mici de copil, pentru a scoate din gura mamei pastilele pe care ea incerca sa le inghita'', a dezvaluit actrita.

Ea a fost casatorita si cu actorul Ashton Kutcher timp de opt ani, in perioada 2005 - 2013.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.