Procesul in care actorul Kevin Spacey a fost acuzat de hartuire ar putea fi respins de curtea de justitie, in 90 de zile, asta dupa ce unul dintre barbatii care l-au acuzat a murit, noteaza BBC.

Maseurul terapeut care il acuza pe Kevin Spacey ca l-ar fi hartuit in octombrie 2016, in timpul unei sedinte de masa, a deschis procesul in septembrie 2018. Decesul barbatului a fost confirmat acum prin documente depuse la Curtea de Justitie unde cazul era judecat. Actorul a negat acuzatiile care includeau hartuire sexuala, violenta, asalt, stres emotional.

Notificarea s-a facut marti, saptamana aceasta, prin avocatii lui Spacey. Acestia ar fi fost anuntati de deces de catre avocatii reclamantului. Desi nu apare in documente, cauza mortii ar fi fost cancerul. Avocatul barbatului, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, a acuzat echipa legala a actorului de manevre pentru a duce la respingerea cazului.

Vara aceasta au mai fost anulate procesul civil si procesul penal pentru un alt caz in care actorul era acuzat de hartuire de catre un tanar. Asta dupa ce reclamanatul nu a mai depus marturie, noteaza News.ro.

Vedeta ramane subiectul unei alte investigatii din Londra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.