Olivia Jackson, dublura actritei Milla Jovovich in scenele de actiune, a suferit un accident in timpul filmarilor peliculei ''Resident Evil'' in 2015, relateaza ziarul spaniol ABC in editia online.

In acel an, viata cascadoarei Olivia Jackson a suferit o cotitura dramatica. Tanara a fost pe punctul de a-si pierde viata in timpul filmarii unei scene de actiune.

Drama tinerei a iesit la suprafata cand aceasta a decis sa depuna o plangere impotriva producatorilor filmului ''Resident Evil'. "Mi-e dor de vechea mea viata, de fata si de corpul meu. Ma doare foarte mult sa traiesc consecintele unor greseli de care sunt responsabile alte persoane", a spus Olivia.

Tragicul accident s-a petrecut in Africa de Sud, in timpul filmarii ultimelor scene ale thrillerului horror ''Resident Evil''.

La inceput, i s-a spus ca trebuie sa filmeze o scena de lupta. In ultimul moment insa, regizorul Paul Anderson s-a razgandit si a decis sa schimbe scena din cauza conditiilor meteo.

Oliviei Jackson i s-a cerut sa filmeze "o scena pe motocicleta, riscanta si periculoasa din cauza conditiilor meteo adverse". Pentru realizarea secventei, ea trebuia sa conduca cu 64 de km/h si sa se indrepte spre o camera de filmat ridicata in aer de o macara.

Camera s-a ridicat insa cu un minut mai tarziu de incheierea cursei, iar in urma accidentului, antebratul Oliviei a fost amputat. Tanara a suferit de asemenea mai multe leziuni la coloana vertebrala, la baza ochiului, la umar si la fata.

Dupa cele intamplate si vazand ca nimeni nu se intereseaza de soarta ei, tanara a decis sa-i dea in judecata pe producatori. Filmul a avut incasari de peste 300 de milioane de dolari in intreaga lume, iar ea a cerut prejudicii de o valoare nespecificata inca, scrie Agerpres.

Cascadoarea a declarat ca producatorii au mintit-o in privinta despagubirilor in urma accidentului si ca i-a fost platita doar modesta suma de 33.000 de dolari. Deocamdata, cei acuzati nu s-au pronuntat in acest caz, iar Olivia traieste un adevarat cosmar. Saptamana trecuta, a fost nevoita sa se supuna unei noi operatii pentru a usura durerile atroce pe care le simte la umarul bratului accidentat.

Citeste si:
Drama care i-a grăbit sfârșitul lui Aurelian Andreescu. Cântărețul...
Drama care i-a grăbit...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.