Ric Ocasek, solistul The Cars, trupa pioniera a miscarii new wave, a fost gasit mort duminica in locuinta sa din Manhattan. Ocasek avea 75 de ani, a anuntat politia din New York (NYPD), relateaza BBC si AFP.

NYPD a primit un apel in jurul orei 14:00 (20:00 GMT) in legatura cu "un barbat gasit inconstient. Decesul a fost pronuntat la fata locului" si trupul a fost identificat ca fiind cel al lui Ric Ocasek, a precizat politia intr-un comunicat.

Decesul nu pare a fi unul suspect, a scris cotidianul USA Today.

Cu Ric Ocasek la microfon, The Cars a scos piese precum "You Might Think", "Shake It Up" si "Drive" in anii '80, scrie Agerpres.

Trupa s-a despartit si s-a reformat in 2011, dupa ce Ric Ocasek a scris piese despre care el a crezut ca vor fi mai bine cantate alaturi de fostii sai parteneri, potrivit USA Today.

The Cars a fost introdusa anul trecut in Rock and Roll Hall of Fame alaturi de Bon Jovi, The Moody Blues, Dire Straits, Nina Simone si Sister Rosetta Tharpe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.