Vedeta de televiziune Kim Kardashian s-a prabusit cand a fost anuntata ca un test de anticorpi a iesit pozitiv si ca ar putea avea lupus, un moment care a fost transmis in direct la inceperea noului sezon al emisiunii sale de reality show, relateaza EFE.

Kim Kardashian dezvaluise anterior ca sufera de mai mult tip de diferite simptome legate de artrita, una din consecintele cele mai comune provocate de lupus.

Insotita de sora sa, Kylie Jenner, vedeta a povestit ca o dureau articulatiile, avea dureri de cap si oboseala generalizata.

Judecand dupa simptome, ea a crezut ca sufera de artrita reumatoida, prin urmare a decis sa se adreseze unui profesionist, scrie Agerpres.

Dupa cum a povestit chiar ea in emisiune, si-a contactat medicul si dupa ce a facut niste teste medicale i s-a comunicat ca analizele de sange au relevat anticorpi asociati bolii lupus si artritei reumatoide.

Dupa apelul primit de la medic, Kardshian s-a prabusit in lacrimi.

In pofida alarmei, medicul i-a explicat ca rezultatul testului nu inseamna ca sufera obligatoriu de aceste boli, ci ca are anticorpi ai acestor boli, ce par "adormiti" si care s-ar putea dezvolta in viitor, sau sa-si mentina actuala conditie si sa nu dezvolte afectiunea.

Nu este prima oara cand vedeta isi impartaseste problemele medicale cu publicul, care a aflat din alte emisiuni despre psoriazis sau despre complicatiile din timpul celor doua sarcini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.