Actorul Pierce Brosnan, care l-a portretizat pe agentul secret James Bond in patru filme, a declarat ca este momentul ca rolul sa ii fie distribuit unei femei. 


In cadrul unui interviu, actorul a spus, citat de CNN: "Cred ca am urmarit barbatii sa faca rolul asta in ultimii 40 de ani. Barbati, dati-va la o parte si puneti o femeie acolo. Cred ca ar fi incitant, ar fi interesant."

Pierce Brosnan a completat ca filmele din serie, cand a aparut ca agent bine imbracat la costum, l-au ajutat foarte mult in cariera. Acesta a completat spunand ca "James Bond are o anumita importanta si o mandrie profunda. O sa fiu intrebat de el pana in ultimele mele zile. Este un personaj foarte iubit."

Brosnan a devenit in 1994 cel de-al cincilea actor care sa il joace pe James Bond si l-a interpretat pana in 2002. Acesta a putut fi urmarit in patru productii (GoldenEye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough si Die Another Day) pana cand i-a predat stefata actorului Daniel Craig.

Actorul a fost urmatorul care a adus pe marele ecran agentul secret din romanele lui Ian Fleming. Cel de-al 25-lea film din franciza il va avea tot pe Craig protagonist si va avea premiera in 2020. Se va numi "No Time to Die", iar alaturi de Craig vor putea fi urmariti Ralph Fiennes, Rami Malek, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris, Lea Seydoux. De regie se va ocupa Cary Fukunaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.