Cara Delevingne a reusit sa o detroneze pe Kate Moss de pe primul loc al celor mai bine platite top-modele din Marea Britanie, obtinand anul trecut de doua ori mai mult decat "veterana" lumii modei britanice, relateaza online ziarul spaniol ABC.

Cara Delevingne are o cariera indelungata in lumea modei. Tanara de 27 de ani se poate considera una din fetele cele mai cunoscute din lumea modei, multe marci fiind dispuse sa plateasca sume importante pentru a dispune de imaginea lui Delevingne pentru campaniile lor.

Prin urmare nu este o surpriza ca britanica a devenit el mai bine platit top-model din Marea Britanie in 2018.

In topul 10 al celor mai bine platite din lume doua britanice se aflau pe aceasta lista: Kate Moss, cu venituri de 9 milioane de lire si Rosie Huntington-Whiteley, cu 8 milioane de lire, potrivit revistei Forbes. Totusi Delevingne a reusit sa le detroneze pe cele doua veterane, cu venituri de 21.500.000 de lire anul trecut.

Faptul de a fi obtinut sa-si dubleze veniturile fata de una dintre marile sale rivale, precum Kate Moss, se datoreaza faptului ca Delevingne si-a diversificat fatetele profesionale, potrivit Agerpres.

Ea nu se dedica doar defilarilor de moda, ci si cinematografiei, avand propria companie Cara & Co.

Cara Delevingne este totodata directoare la Harvey White Properties Ltd, o firma detinuta de tatal ei. Toate aceste aspecte profesionale au ajutat-o pe Cara sa-si sporeasca veniturile, potrivit ABC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.