Eddie Murphy a dezvaluit ca detine sute de melodii pe care le-a inregistrat, insa a luat decizia de a nu le lansa deoarece este convins ca fanii sunt ''speriati'' de muzica lui, relateaza vineri contactmusic.net.

Actorul de comedie in varsta de 58 de ani, care a devenit cunoscut la Hollywood la inceputul anilor '80 datorita spectacolelor de stand-up comedy si a rolurilor din filme precum ''Trading Places'' sau ''Beverly Hills Cop'', a lansat primul sau album de muzica, ''How Could It Be'', in 1985.

Au urmat albumele ''So Happy'', in 1989, si ''Love's Alright'', in 1993, insa Eddie Murphy a hotarat sa nu isi mai publice melodiile simtind ca fanii sai nu il percep ca artist pop.

''Am incetat sa o arat (muzica) pentru ca publicul este speriat de ea. Si nu vreau sa fiu un astfel de tip'', a argumentat actorul hollywoodian.

Eddie a dezvaluit ca detine sute de piese care nu au fost lansate si pe care le-a inregistrat, iar dupa decesul sau acestea vor fi descoperite, asa cum s-a intamplat cu melodiile nelansate ale lui Prince, gasite dupa moartea acestuia, in aprilie 2016, scrie Agerpres.

Eddie Murphy: Nu am incetat niciodata sa fac muzica

''Nu am incetat niciodata sa fac muzica... Peste o suta de ani, cand voi fi mort, vor gasi toate aceste piese si vor zice: 'Uau, nici macar nu l-am cunoscut pe acest tip. Habar nu aveam'. Indiferent ce muschi utilizez pentru a fi amuzant... am unul si pentru muzica si le folosesc pe amandoua in acelasi timp'', a declarat actorul in cadrul unui interviu realizat de Krista Smith pentru podcast-ul Present Company.

Desi Eddie se pare ca a incheiat cariera muzicala, el revine la stand-up comedy si ar fi in discutii cu Netflix pentru un contract de 70 de milioane de dolari.

Actorul din ''48 Hrs.'' se va intoarce, de asemenea, la ''Saturday Night Live'' dupa mai bine de 35 de ani.

In luna iulie, Eddie Murphy a promis ca va reveni la stand-up comedy la timpul ''potrivit''.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.