Actrita americana Liv Tyler a marturisit ca nu se grabeste sa se casatoreasca cu logodnicul sau britanic David Gardner, in pofida faptului ca sunt logoditi de patru ani, informeaza Press Association.

Vedeta, care a fost casatorita cu muzicianul Royston Langdon intre 2003 si 2008, a precizat ca este de parere ca mariajul trebuie privit diferit.

"Imi place sa fiu logodita, dar chiar nu am dorinta de a ma casatori. Intotdeauna am simtit ca mariajul ar trebui sa fie mai degraba o recompensa ... pentru supravietuirea relatiei tale", a precizat actrita pentru revista Tatler.

In pofida parerilor sale despre casatorie, Tyler a marturisit ca participarea la nunta printesei Eugenie cu Jack Brooksbank a fost o experienta "magica".

Vedeta din "Lord Of The Rings" si "Armageddon", in varsta de 42 de ani, s-au logodit cu Gardner in 2015 si locuieste impreuna cu acesta si cu cei doi copii ai lor - Sailor Gene si Lula Rose, la Londra.

Tyler va putea fi admirata in curand in drama intergalactica "Ad Astra", alaturi de Brad Pitt, Ruth Negga, Tommy Lee Jones si Donald Sutherland, scrie Agerpres.

Filmul il prezinta pe Pitt in rolul astronautului Roy McBride, care se aventureaza in spatiu intr-o misiune de a salva lumea, in timp ce Tyler o interpreteaza pe sotia sa, Eve.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.