Alfred Jackson, fratele vitreg al lui Prince, a fost gasit mort joi la domiciliul sau din Kansas City, in Missouri. Desi nu se cunosc cauzele decesului, politia crede ca este vorba de moarte naturala, relateaza ziarul spaniol ABC.

Decesul lui Alfred Jackson a fost confirmat de Tyka Nelson, sora regretatului artist, pe retele de socializare.

"Dimineata aceasta dragul meu frate mai mare a murit... Va multumim ca ne respectati viata privata in aceste momente si ca ati fost apropiati de el", a scris Tyka Nelson.

Decesul intervine la trei ani dupa ce Jackson, un veteran al fortelor armate americane, a mostenit o mare parte din averea lui Prince. Cu banii primiti a cumparat casa in care a fost gasit corpul sau neinsufletit si care acum va fi mostenita de ceilalti doi frati ramasi in viata, potrivit portalului TMZ.

Jackson si Prince erau frati din partea mamei, cantareata de jazz Mattie Shaw.

In ultimii 15 ani nu au mentinut niciun tip de relatii, potrivit afirmatiilor lui Alfred Jackson, facute intr-un interviu acordat emisiunii Entertainment Tonight, insa dupa moartea de supradoza a lui Prince a marturisit ca il adora, scrie Agerpres.

"Imi este dor de fratele meu, era totul pentru mine in aceasta lume. Dumnezeu sa-l odihneasca pe Print si lumea noastra. A fost o legenda, intr-adevar", a deplans Jackson, care a recunoscut ca artistul era mereu ocupat cu proiectele sale muzicale.

"A trebuit sa calatoreasca in intreaga lume. Il vedeam mereu la televizor si in reviste si spuneam: El este fratele meu, Prince", a povestit el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.