Filmul documentar ''Killing Michael Jackson'' dezvaluie cateva detalii necunoscute ale autopsiei celui proclamat regele muzicii pop, relateaza online ziarul spaniol La Vanguardia.

La 25 iunie 2019 s-au implinit zece ani de la moartea unuia dintre cei mai mari cantareti ai lumii, supranumit regele pop-ului. Atat in timpul vietii sale, cat si dupa decesul sau brusc au circulat numeroase zvonuri despre Michael Jackson.

Prea multe operatii estetice, dependenta de somnifere si alte medicamente, abuzuri sexuale si un lung sir de acuzatii care au culminat cu lansarea pe HBO a terifiantului documentar ''Leaving Neverland''.

Un nou documentar intitulat ''Killing Michael Jackson'' dezvaluie acum noi secrete si intamplari despre viata si moartea cantaretului american. Cand se credea ca nimic nu se mai poate spune despre regele pop-ului, detectivul Scott Smith, de la Politia din Los Angeles, a dezvaluit ca Michael Jackson era chel, scrie Agerpres.

Intr-un interviu din timpul documentarului, Smith asigura ca "de cate ori iesea in public Michael purta peruca''.

"Cand i-am examinat capul am vazut ca in crestet era chel si ca nu avea par nici in parti", a spus el.

Alte detalii aflate de medicii care au facut autopsia

Nu este singurul detaliu care a iesit la lumina. In afara de alopecie, corpul lui Michael Jackson era acoperit de cicatrice si de semnele lasate de numeroasele operatii chirugicale la care a fost supus: in spatele urechilor, la nas, la baza gatului, pe brate, la incheieturile mainilor si multe altele.

Autopsia a relevat ca artistul avea si un tatuaj care ii acoperea cu negru partea de craniu lipsita de par.

Se pare ca a ramas fara par in urma arsurilor grave suferite in incidentul din 1984, pe platoul de filmare al unei reclame la Pepsi Cola.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.