Cantareata americana Ariana Grande a marturisit ca este ''complet coplesita de emotii'' dupa ce a concertat din nou in Manchester, la doi ani de la atentatul sinucigas soldat cu moartea a 22 de persoane care participasera la concertul artistei, informeaza luni Press Association.

"Sunt atat de fericita sa fiu cu voi, asa ca va multumesc ca m-ati primit", a spus cantareata, adresandu-se duminica seara publicului participant la Manchester Pride.

"Imi pare rau ca sunt atat de emotionata. As vrea sa spun mult mai multe, dar sunt cu adevarat coplesita de emotii. Va multumesc asadar", a mai spus aceasta.

Artista de 26 de ani a fost capul de afis al evenimentului anual dedicat comunitatii LGBT.

Ariana Grande s-a aflat cel mai recent in acest oras in iunie 2017, cu ocazia concertului One Love, pe care l-a organizat in scopul colectarii de bani pentru un fond de urgenta in urma atacului terorist petrecut in luna precedenta pe Manchester Arena.

Inainte de spectacolul sau din timpul paradei, Grande a publicat un mesaj pe Twitter in care spunea: ''Am pornit catre Manchester Pride. Va iubesc atat de mult. Abia astept sa va ofer toata dragostea noastra''. Cantareata a adaugat: ''Sunteti in inima mea in toate privintele. Pe curand''.

Un numar de 22 de persoane, printre care sapte copii, si-au pierdut viata dupa ce atentatorul sinucigas Salman Abedi a detonat un dispozitiv exploziv in momentul cand spectatorii incepusera sa paraseasca Manchester Arena dupa concertul sustinut de Ariana Grande, pe 22 mai 2017, potrivit site-ului Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.