Actorul american Dwayne Johnson, supranumit "The Rock", a anuntat ca s-a casatorit cu partenera lui de viata, cantareata Lauren Hashian, in cadrul unei ceremonii secrete, care a avut loc duminica in Hawaii, informeaza Press Association.

Starul de cinema a facut aceasta dezvaluire prin intermediul unei fotografii pe care a publicat-o pe contul sau de Instagram. Imaginea, realizata in ziua nuntii, ii prezinta pe cei doi tineri casatoriti intr-un peisaj idilic din Hawaii.

"Ne-am casatorit. 18 august 2019. Hawaii. Pomaika'i (binecuvantati)", a explicat actorul hollywoodian intr-un mesaj ce insoteste acea fotografie.

Dwayne Johnson, in varsta de 47 de ani, si cantareata si compozitoarea Lauren Hashian, in varsta de 34 de ani, au o relatie din 2006.

Cei doi artisti s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "The Game Plan" si au impreuna doua fiice - Jasmine, in varsta de trei ani, si Tiana, in varsta de un an, scrie Agerpres.

Dwayne Johnson, fost star in circuitul american de wrestling, a devenit cunoscut in cinematografie gratie rolurilor interpretate in filme precum cele din franciza "Fast and Furious" si "Jumanji: Welcome To The Jungle". El a fost casatorit intre anii 1997 si 2007 cu producatoarea de film Dany Garcia, cu care are o fiica, Simone, in varsta de 18 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.