Miley Cyrus si Liam Hemsworth anuntau sfarsitul casniciei lor, dupa opt luni de casatorie, printr-un comunicat publicat saptamana trecuta. Insa la doar cateva zile de la aceasta veste trista, incepe sa iasa la suprafata un aspect mai putin idilic al relatiei dintre cei doi actori, relateaza ziarul spaniol ABC.

Liam si Miley aveau o relatie de peste un deceniu - o poveste de iubire marcata de suisuri si coborasuri - iar in primul moment parea ca despartirea lor a fost "amicala", insa realitatea pare sa fie altfel.

Actorul australian Liam Hemsworth s-a refugiat initial in casa fratelui sau Chris Hemsworth, dar pana la urma a decis sa difuzeze un mesaj in care facea apel la respectarea intimitatii vietii sale si in care ii dorea lui Miley Cyrus "multa sanatate si fericire in viitor".

Dar la mai putin de o saptamana de la anuntarea despartirii dintre lor, incep sa apara unele aspecte mai putin idilice ale casatoriei lor. Mai intai au aparut acuzatiile publice ale prietenilor celor doi. Apropiatii lui Miley au asigurat ca adevaratul motiv al despartirii au fost problemele actorului cu alcoolul si drogurile, scrie Agerpres.

Prietenii lui Liam au sustinut in schimb ca adevaratul motiv al acestor acuzatii este de a devia atentia de la adevarata problema: infidelitatile lui Miley Cyrus. La cateva zile dupa anuntarea despartirii, apareau imagini in care cantareata se saruta pe puntea unui iaht cu modelul Kaitlynn Carter, fosta sotie a lui Brody Jenner.

Acum totul pare sa indice ca situatia devine mai tensionata, mai ales dupa lansarea noului single al fostei vedete a canalului Disney, care nu a trecut neobservat. In noua piesa Miley asigura ca totul s-a schimbat si nu mai are 17 ani, referindu-se la varsta pe care o avea cand l-a cunoscut pe australian la filmarile "The Last Song" (Ultimul cantec).

Citeste si:
Ce mesaj a publicat Naomi Hedman după ce Florin Ristei a confirmat...
Ce mesaj a publicat Naomi...

"M-am trezit intr-o zi si totul se naruise. Este momentul sa las totul in urma, nu vreau whisky si pastile", spune ea, referindu-se la adevaratul motiv al despartirii sale.

Miley Cyrus face aluzie si la dorinta ei de a trai la oras (locuieste in Los Angeles de cand avea 13 ani), fata de intentia lui Liam Hemsworth de a se muta in Australia, la fel ca fratele sau, intr-o resedinta la malul oceanului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.