Cantareata de muzica populara Ana Maria Pop, in varsta de 37 de ani, a murit duminica seara, in urma unui accident rutier produs pe DN 1C, pe raza comunei Cicarlau, a precizat Biroul de comunicare al IPJ Maramures, intr-o informare publica. 

Conform aceleiasi surse, din primele informatii si in urma cercetarilor facute la locul accidentului, rezulta ca artista, care se afla la volan, a pierdut directia de mers, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un copac. In urma impactului, femeia a decedat, iar un pasager aflat in masina a suferit rani multiple si a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiul Baia Mare.

Un reprezentat al Ambulantei Maramures a precizat presei ca artista a suferit rani incompatibile cu viata. Acesta urma sa sustina, duminica seara, un recital la Zilele orasului Baia Sprie.

Ana Maria Pop activa in timpul liber ca si voluntar la Serviciul Judetean de Ambulanta din Baia Mare.

Politia Rutiera Baia Mare urmeaza sa stabileasca cauzele accidentului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.