Regizorii Matthew Felker si Brian Corso au contactat mai multi actori care au jucat in serialul original 'Baywatch' pentru a realiza un documentar despre aceasta productie de succes in care se asteapta si prezenta actritelor Pamela Anderson si Carmen Electra, inca neconfirmata, relateaza EFE.

Potrivit unei informatii publicate vineri de revista The Hollywood Reporter, la documentarul despre 'Baywtach' vor participa David Hasselhoff, Nicole Eggert, David Chokachi, Alexandra Paul, Erika Eleniak, Gena Lee Nolin Hulse, Jason Simmons si Jeremy Jackson.

De asemenea, producatorii negociaza participarea actorilor Pamela Anderson, Carmen Electra si Michael Bergin pentru a completa distributia principalilor protagonisti ai serialului.

Se asteapta ca filmarile sa inceapa la sfarsitul lunii august sau in septembrie.

Obiectivul realizatorilor este de a se putea baza pe marturiile actorilor originali despre modul cum s-au desfasurat filmarile, despre cum au petrecut timpul pe platou si in afara lui cand imbracau popularele costume de baie rosii.

Dincolo de actorii sai vedeta si de tinutele lor, documentarul 'Baywatch: The Documentary' va sonda si impactul cultural al acestei populare productii de televiziune, scrie Agerpres.

Serialul a fost unul dintre cele mai urmarite programe din lume in timpul difuzarii sale intre 1989 si 2001.

'Baywatch' s-a numarat printre primele "fenomene fan" ale televiziunii si a influentat cultura popular internationala.

Este si motivul pentru care a mai existat o tentativa de a reinvia nostalgia pentru 'Baywtach', prin realizarea in 2017 a unui film in care au jucat Dwayne Johnson si Zac Efron, dar care nu a avut succesul scontat la box-office.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.