Actorul Danny Trejo, cunoscut pentru multe filme de actiune, a salvat un copil prins intr-o masina acesta se rasturnase cu el la bord, in urma unui accident.

Actorul Danny Trejo este cunoscut la Hollywood pentru rolurile din filme ca "Heat", "Con Air", "Breaking Bad" sau "Desperado".

De curand acesta a fost apreciat de fanii sai dupa ce a intervenit pentru salvarea unui copil. In timp ce se afla in Los Angeles, acesta a fost martorul unui accident, dupa ce o femeie a trecut pe rosu la semafor si s-a ciocnit cu un alt vehicul. Vedeta in varsta de 75 de ani nu a stat pe ganduri si a hotarat sa intervina pentru salvarea familiei prinsa in masina rasturnata.

Trejo a spus ca atunci cand s-a apropiat de autoturism, femeia din masina striga trecatorilor sa ii ajute copilul cu nevoi speciale care era blocat in scaunul sau. Impreuna cu un alt martor, Trejo a tras de usa masinii si a reusit sa il elibereze pe copilul blocat din centura care il tinea blocat, noteaza Good News Network.

Pana la aparitia pompierilor, care sa ajute la descarcerarea mamei micutului si a bunicii sale, starul a tinut ocupat copilul cat timp se proceda la salvarea femeilor.

Actorul a spus ca i-a fost destul de usor sa se apropie de copil gratie experientelor sale din trecut. "Era panicat. I-am zis ca este in regula, ca trebuie sa ne folosim superputerile. Atunci a strigat si el "superputeri" si curand tipam amandoi acelasi lucru. Am format un fel de conexiune."

Echipa de interventie a spus ca, din fericire, nicio parte vatamata nu a suferit traume care sa le puna viata in pericol. Danny Trejo este privit acum ca un erou pentru interventia sa rapida.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.