Woody Harrelson, actorul in varsta de 58 de ani, a povestit intr-un interviu recent, cum a decurs, in anul 2002, cina alaturi de actualul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump.

Actorul a acordat un interviu pentru editia din septembrie a revistei "Esquire", unde a povestit cu amuzament cum a decurs cina ingrozitoare alaturi de Donald si Melania Trump, in urma cu 17 ani.

Acesta a mers alaturi de Jesse Ventura (pe atunci guvernator in Minnesota), cu care Donald Trump voia sa se alieze politic, potrivit adevarul.ro.

"Ne-am intalnit la Trump Tower. Era si Melania acolo, inca nu-i devenise sotie. A fost, dati-mi voie sa va spun, o cina ingrozitoare, brutal. Doua ore si jumatate a durat. A fost atat de rau incat a trebuit sa ies si sa-mi aprind un joint inainte de a reveni, pentru ca efectiv pusese monopol pe discutie. Vin de la Hollywood, asa ca am vazut o multime de narcisisti. Tipul asta era mai mult de atat. Am fost complet socat", a relatat Woody Harrelson.

Actorul a spus ca o compatimea pe Melania Trump, care a fost redusa la tacere de sotul sau.

"A zis totusi si un lucru care mi s-a parut interesant. «Stiti, eu valorez patru-cinci miliarde de dolari, dar cand voi muri, oricare va fi suma, stiu ca fiii mei se vor lupta pentru ei». A fost singura declaratie adevarata pe care a facut-o in acea seara si stiu ca m-am gandit ca a fost un punct de vedere chiar interesant", a spus la final actorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.