Actrita Selma Blair a confirmat prin contul sau de Instagram ca a terminat sedintele de chimioterapie, facute pentru a invinge scleroza multipla cu care a fost diagnostica anul trecut. Aceasta se recupereaza si a postat cateva imagini cu noua sa infatisare, fanii admirandu-i curajul.


Dupa ce a experimentat diverse simptome care fusesera diagnosticate gresit, Selma Blair a primit in 2018 un verdict dur: scleroza multipla.

Cunoscuta pentru rolurile din "Legally Blonde, "Cruel Intention" sau "Hellboy", actrita americana si-a uimit fanii cu ultimele postari de pe contul sau personal de Instagram. Altfel, acestia s-au grabit sa ii laude curajul si au incurajat-o sa depaseasca momentele grele.

"Putere pura", "Poate sa isi arate acest chip frumos. Ii sta bine asa", "Asta este incredibil de frumos la orice nivel", "Frumusete, esti o femeie uimitoare, inspirationala si luptatoare", "Arati minunat", se arata in cateva comentarii, potrivit adevarul.ro.

Dupa doua luni departe de casa, unde a facut sedinte de chimioterapie pentru scleroza multipla, aceasta s-a intors in casa sa. In fotografii aceasta apare cu capul ras si mentioneaza ca este concentrata sa isi revina si sa elibereze toxinele din corp, scrie Women's Health.

Selma mentiona intr-o postare: "Duminica. Multumesc. Outfit de vara. Mama fericita. Va imbratisez pe toti“.

In alte fotografii, vedeta apare alaturi de fiul sau, Arthur, mentionand ca acesta a fost alaturi de ea, asteptand-o rabdator dupa ce a ajuns intr-un centru spa pentru a-si recapata fortele si pentru a se recupera.

In luna februarie a acestui an, vedeta acorda un prim interviu de dupa diagnoticare si povestea cum este sa traiasca cu aceasta boala.














I am so lucky. I was able to get to my favorite in town getaway for some @madera_bc body contouring. There are so many toxins in my body from chemotherapy etc and I need an extra boost to start working them out. This helped so much today to help get my head back in the game . Always does. A safe and supportive spa retreat right in studio city and I feel recharged and ready for sleep! 😂. And Arthur even waited patiently, sipping on iced water. Thank you @bungalow_3 for being here. #bungalow3 #maderabodycontour #healing

Citeste si:
Studiu: Celulele canceroase devin `canibale` pentru a putea...
Studiu: Celulele canceroase...

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.