Cantareata si actrita australiana, Olivia Newton-John, care se lupta pentru a treia oara cu cancerul, a marturisit intr-un interviu recent ca nu stie cat timp mai are de trait, noteaza 9news.

In varsta de 70 de ani, artista are cancer de gradul patru. In luna noiembrie a anului trecut marturisea ca sansele sa se gaseasca un leac sunt reduse.

Intr-un interviu recent (video jos), vedeta din filmul "Grease" marturiseste ca nu vrea sa stie ce sperante de viata are, ci ca prefera sa se axeze pe strangerea de fonduri. Aceasta a mai completat: "Cand ti se pune diagnosticul de cancer sau orice boala infricosatoare, brusc ti se da o posibilitate de timp limitata. Daca o sa crezi in statistici, atunci le vei face sa fie adevarate. Daca cineva iti spune ca 'ai sase luni de trait', cel mai probabil asa se va intampla - pentru ca tu crezi asta."

Olivia Newton-John a preferat sa neglijeze prognosticurile si s-a implicat in strangerea de fonduri pentru cercetari privind efectele canabisului ca tratament de cancer. Aceasta a mai spus ca a crescut aceasta planta, in casa sa din California, pentru a o ajuta in simptomele sale.

Vedeta a fost diagnosticata cu cancer la san in 1992 si a fost in remisie, pana in 2013 cand i s-a pus din nou acelasi diagnostic. Anul trecut i s-a confirmat ca boala a avansat la stadiul patru si ca a facut metastaze care au ajuns la oase.

Olivia Newton-John a devenit cunoscuta odata cu rolul din musicalul "Grease", unde a jucat alaturi de John Travolta. Aceasta a fost casatorita cu Matt Lattanzi, cu care are o fiica, Chloe Rose, iar in 2008 s-a maritat cu al doilea sot, John Easterling.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.