Printul Harry a publicat un mesaj pe Instagram in care o felicita pe "uimitoarea" sa sotie Meghan la implinirea varstei de 38 de ani si i-a multumit pentru ca a acceptat sa-l "insoteasca in aceasta aventura".

"Ii urez Altetei sale Ducesa de Sussex la multi ani!", a transmis printul Harry sotiei sale, mesaj insotit de mai multi emoji in forma de tort.

Publicat pe contul oficial de Instagram al cuplului, mesajul a fost semnat de Ducele de Sussex: "Cu dragoste, H".

Fotografia o infatiseaza pe ducesa in timpul primului turneu impreuna, cand au fost in Australia, noua Zeelanda, Fiji si Tonga, scrie News.ro.

Regina s-a alaturat nepotului si i-a transmis lui Meghan: "La multi ani ducesei de Sussex" pe pagina de Instagram Rhe Royal Family.














Wishing HRH The Duchess of Sussex a very Happy Birthday 🎂 • ‘Happy Birthday to my amazing wife. Thank you for joining me on this adventure!’ - Love, H Photo©️PA/Doug Peters

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.