Omul de afaceri Marcel Toader a murit sambata dupa-amiaza, 3 august, la 56 de ani.

Potrivit Click!, vestea decesului a fost facuta publica de prietenii lui Marcel Toader prin intermediul unor mesaje raspandite pe retelele sociale.

Din primele informatii, se pare ca Marcel Toader a suferit un infarct, in timp ce se afla la masa cu cativa prieteni. Barbatul a fost resuscitat pret de 40 de minute, insa fara succes.

Marcel Toader a fost un om de afaceri cunoscut mai ales pentru viata sa din lumea show-biz-ului. El a fost casatorit de sase ori, printre fostele sale sotii numarandu-se prezentatoarea TV Gabriela Cristea, cantareata de muzica populara Maria Constantin si cantareata Anamaria Ferentz. Inainte de a intra in aceasta lume, Marcel Toader a jucat rugby de performanta, fiind considerat unul dintre cei mai buni jucatori pe care le-a avut echipa nationala la acest sport.

El avea un fiu, pe nume Maximilian, in varsta de 22 de ani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.