Reprezentantii parcului de animale din Dallas au facut publice imaginile pe care le-au trimis studiourilor Disney cu puiul de leu.

Cel mai recent succes de la studiourile Disney a fost reinterpretarea animatiei "The Lion King" din 1994. Povestea a fost adusa la viata cu noua tehnologie CGI - imagini animate generate digital pe calculator - insa producatorii s-au folosit si de animale vii ca inspiratie.

Probabil cele mai populare scene din versiunea de anul acesta, regizata de Jon Favreau, sunt cele cand spectatorii il cunosc pe micul Simba, un pui de leu care trebuie sa isi accepte rolul de lider. Animalutul a fost inspirat de o femela de la Gradina Zoologica din Dallas, reprezentatii de acolo punand la dispozitie imaginile cu care au ajutat, scrie People.

Aceasta se numeste Bahati si, conform descrierii de pe pagina unde s-a distribuit clipul, se mentioneaza: "Cand Bahati avea doar o luna am pus la dispozitia Disney inregistrari cu miscarile sale pentru echipa de animatii ca sa le foloseasca drept referinte in gesturile si miscarile animalului, atunci cand il vor proiecta pe Simba in The Lion King."

Acum, Bahati nu mai este atat de mica. Ea are doi ani si jumatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.