Actrita americana Bella Thorne a vorbit despre identitatea sa sexuala, dezvaluind ca este pansexuala, informeaza marti Press Association.

"Iti place ceea ce iti place", a explicat vedeta, care se identificase anterior ca bisexuala.

Fostul copil-vedeta al Disney, in prezent in varsta de 21 de ani, a declarat insa recent pentru Good Morning America ca nu ia in considerare genul sau sexul atunci cand se afla in cautarea unui partener.

"Sunt de fapt pansexuala si nu stiam asta. Cineva mi-a explicat foarte bine ce inseamna asta. Iti plac fiintele. Iti place ceea ce iti place. Nu trebuie sa fie o fata sau un tip, un el sau o ea, asta sau cealalta. E vorba de a-ti placea o personalitate (...) o fiinta", a povestit vedeta.

Potrivit wikipedia.ro, pansexualitatea constituie o orientare sexuala din spectrul multisexualitatii, care face referire la capacitatea de a simti atractie sexuala fata de oricine, indiferent de sexul biologic si de identitatea de gen a acestuia.

Thorne se afla in prezent intr-o relatie cu cantaretul italian de pop Benjamin Mascolo si a postat fotografii din vacanta petrecuta alaturi de acesta in Sicilia luna trecuta, scrie Agerpres.

Actrita, care a devenit faimoasa in rolul CeCe Jones din serialul de pe Disney Channel "Shake It Up", din 2010 pana in 2013, a avut anterior o relatie cu vedeta de pe internet Tana Mongeau si cu rapperul american Mod Sun.

Bella nu este, de altfel, prima celebritate care se identifica ca pansexuala. Solistul trupei rock Panic! At The Disco, Brendon Urie, si cantareata Janelle Monae au facut o astfel de dezvaluire anul trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.