Actorii Joaquin Phoenix si Rooney Mara s-au logodit dupa trei ani de relatie, informeaza tabloidul britanic The Mirror, citand relatari aparute in presa americana.

Cei doi au inceput sa se intalneasca la trei ani dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare de la "Her" (2013) si dupa ce au fost inca o data colegi de platou, in 2016, la "Mary Magdalene".

Rooney, in varsta de 34 de ani, a alimentat zvonurile luna trecuta, cand a fost vazuta in LA purtand un inel cu diamant masiv.

Recent, Us Weekly a sustinut ca nunta va urma in curand.

Cuplul a aparut pentru prima data impreuna in public la ceremonia de inchidere a Festivalului de Film de la Cannes in 2017, iar mai tarziu Rooney si Joaquin au confirmat ca locuiesc impreuna in zona Hollywood Hills, scrie Agerpres.

In prezent, cei doi actori sunt de asemenea ocupati cu propriile lor cariere.

Daca ultimul in film in care joaca Rooney, "A House in the Sky" este in prezent in faza de pre-productie, Phoenix (44 de ani) urmeaza sa-l interpreteze pe Arthur Fleck in noul film Warner Bros, "The Joker', care va intra in cinematografe in luna octombrie.

De asemenea actorul filmeaza in prezent pentru "Far Bright Star", in regia lui Casey Affleck.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.