Un individ necunoscut l-a injunghiat pe actorul Simon Yam din Hong Kong in timpul unui eveniment organizat in China, a anuntat presa oficiala chineza, care a precizat ca ranile suferite de actor nu ii pun viata in pericol, relateaza Reuters.

O inregistrare video postata de platforma media Weibo arata cum un barbat imbracat cu o vesta inchisa la culoare s-a urcat pe scena si l-a atacat pe Yam cu un cutit, in timpul unui eveniment desfasurat in orasul Zhongshan din provincia Guangdong, in sudul Chinei.

Ziarul China Youth Daily a anuntat ca Simon Yam, 64 de ani, a fost transportat la spital, insa ranile suferite la nivelul mainilor si a abdomenului nu ii pun in pericol viata, scrie Agerpres.

Citand un comunicat al politiei, publicatia afirma ca atacatorul nu a fost inca identificat, insa se pare ca Yam a fost confundat cu altcineva.

Actorul Simon Yam este cunoscut pentru rolul sau din filmul "Contact" din 1992 si si-a facut debutul la Hollywood in pelicula "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life" din 2003. El este de asemenea producator de film.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.