Camilla, ducesa de Cornwall si sotia printului Charles al Marii Britanii, a sarbatorit miercuri implinirea varstei de 72 de ani in timpul unei vizite a cuplului regal in comitatul Devon, din sud-vestul Angliei, relateaza dpa.

''Multumim tuturor pentru mesajele minunate adresate ducesei de Cornwall cu ocazia zilei sale de nastere!'', a scris pe Twitter Clarence House, resedinta oficiala a cuplului regal din Londra, postand o fotografie a Camillei.


Biroul de presa al reginei Elisabeta a II-a si cel al printului William si sotiei sale, Kate, ducesa de Cambridge, au postat de asemenea mesaje pe Twitter cu ocazia zilei de nastere a ducesei de Cornwall, scrie Agerpres.

Clarence House a postat o fotografie cu Camilla aflata miercuri in vizita la o rezervatie din Devon.


Ea urma sa participe in cursul aceleiasi zile, alaturi de Charles, la o sarbatoare in Parcul National Exmoor.

Charles, 70 de ani, si Camilla s-au casatorit in 2005 dupa ani de zile de controverse legate de relatia lor. Ea a fost acceptata ca membru deplin al familiei regale de atunci.

Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, s-a casatorit cu Lady Diana Spencer in 1981 in cadrul unei ceremonii fastuoase. Insa casatoria lui Charles si Diana a fost umbrita de zvonurile potrivit carora printul ar fi continuat relatia cu fosta lui iubita, Camilla Parker-Bowles, casatorita si ea la acea vreme.

In 1992, guvernul britanic a anuntat ca Charles si Diana vor divorta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.