Cantareata americana Taylor Swift a fost desemnata cea bine platita celebritate din lume, potrivit unui top publicat miercuri de editorii revistei Forbes, in care artista pop-country este urmata de doi membri ai familiei Kardashian, starleta de reality-show Kylie Jenner, devenita o veritabila "regina" a cosmeticelor, si rapperul Kanye West, informeaza Reuters.

Topul anual Forbes Celebrity 100 include ii include in primele 10 pozitii ale sale pe fotbalistii Lionel Messi, Cristiano Ronaldo si Neymar, dar si pe cantaretul britanic Ed Sheeran si trupa rock The Eagles, care a pornit in 2018 intr-un nou turneu mondial.

Taylor Swift, care a lansat in 2018 un nou album de studio, "Reputation", promovat printr-un turneu mondial, ocupa primul loc in acest clasament dupa ce a obtinut in ultimele 12 luni venituri de 185 de milioane de dolari. Vedeta americana, in varsta de 29 de ani, a ocupat prima pozitie a acestui top si in 2016, dupa lansarea albumului "1989", promovat de asemenea printr-un turneu mondial.

Kylie Jenner, in varsta de 21 de ani, sora vitrega a surorilor Kim, Khloe si Kourtney Kardashian, ocupa pozitia a doua cu venituri de 170 de milioane de dolari gratie succesului de care se bucura compania sa online, specializata in comertul cu produse cosmetice.

La inceputul acestui an, jurnalistii de la Forbes a anuntat ca starleta Kylie Jenner este cea mai tanara femeie miliardara din lume.

Rapperul Kanye West, sotul starletei Kim Kardashian, a revenit in acest clasament dupa o absenta de patru ani si ocupa pozitia a treia. Jurnalistii de la Forbes au estimat ca veniturile sale inainte de plata taxelor au fost de 150 de milioane de dolari in ultimul an, fiind furnizate in principal de populara sa linie de incaltaminte sportiva Yeezy. In acest clasament, Kim Kardashian ocupa locul al 26-lea.

Revista Forbes a alcatuit topul din 2019 estimand veniturile obtinute de celebritati in perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019, inainte de plata taxelor si a onorariilor achitate managerilor, in conformitate cu datele transmise de companiile Nielsen, Pollstar, IMDb, dar si cu declaratiile facute in interviuri de diverse celebritati si experti in industria de divertisment, scrie Agerpres.

Citeste si:
Rihanna, cea mai bogată cântăreață din lume, a devenit miliardară
Rihanna, cea mai bogată...

Potrivit Forbes, cele mai bine platite 100 de celebritati ale lumii au obtinut impreuna venituri de 6,3 miliarde de dolari (inainte de achitarea taxelor) in ultimele 12 luni.

Pugilistul Floyd Mayweather si actorul George Clooney au ocupat primele doua locuri in clasamentul din 2018, insa nu au reusit sa se claseze intre primele 10 pozitii ale topului din acest an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.