LifeStar 7 Iulie 2019 16:26
Cantaretul Stevie Wonder va fi supus unui transplant de rinichi, a dezvaluit artistul american in timpul unui concert pe care l-a sustinut sambata seara la Londra, informeaza DPA.

"Sunt bine, totul e bine. Am gasit un donator si totul e bine", a dezvaluit celebrul cantaret american, in varsta de 69 de ani, in fata spectatorilor prezenti la concertul sau, organizat in Hyde Park din Londra in cadrul festivalului British Summer Time.

"Vreau sa stiti ca am venit aici pentru a va transmite dragostea mea si pentru a va multumi pentru dragostea voastra", a adaugat artistul.

Interventia chirurgicala va avea loc in luna septembrie, insa acest lucru nu il va impiedica pe legendarul cantaret de culoare sa sustina alte cateva concerte inainte de operatia de transplant renal, a dezvaluit el, in aplauzele furtunoase ale spectatorilor.

Stevie Wonder, care s-a nascut orb, este celebru gratie unor piese devenite clasice de-a lungul anilor, precum "Superstition", "You Are the Sunshine of my Life" si "Living for the City", noteaza Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.