De cand s-a nascut fiul ducilor de Sussex, Meghan Markle si printului Harry, au fost putine imaginile in care apare bebelusul regal, relateaza online ziarul spaniol La Vanguardia.

In pozele publicate pana acum nu se dezvaluia chipul micutului Archie.

Meghan Markle a postat, de exemplu, pe contul oficial de Instagram al familiei o poza in care este vazuta mangaind picioarele bebelusului.

Duminica insa, cu prilejul sarbatoririi in Marea Britanie a Zilei Tatalui, a fost publicata o poza care dezvaluie mai mult.

In fotografie, apare chipul bebelusului in varsta de sase saptamani care il tine de deget pe tatal sau, printul Harry, scrie Agerpres.

Alaturi de imagine, Harry si Meghan au scris: "La multi ani de Ziua Tatalui! Si ii dorim o prima Zi a Tatalui deosebita Ducelui de Sussex".

Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a nascut in data de 6 mai 2019. Copilul este al saptelea pe linia de succesiune la tronul Britanic. Numele sau este un omagiu adus maiorului Tom Archer - Burton, un prieten apropiat al lui Harry.

Tom Archer-Burton a fost comandantul lui Harry si l-a ajutat sa fie detasat in Afganistan, dupa ce printului i-a fost interzis sa lupte in Irak, in 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.