Actrita de telenovele Edith Gonzalez, care a murit la varsta de 54 de ani in urma unui cancer ovarian, a fost inmormantata.

Edith Gonzalez, care a murit pe 13 iunie, la varsta de 54 de ani, la trei ani dupa ce a fost diagnosticata cu cancer ovarian, a fost inmormantata vineri, 14 iunie, in cadrul unei ceremonii private in Mexic, scrie Et Online, citat de Adevarul.ro.

La funerariile iubitei actrite de telenovele au participat mai multi prieteni apropiati si membri ai familiei, printre care sotul acesteia, Lorenzo Lazo, fiica ei, Constanza (14 ani), dar si mama vedetei, Ofelia Fuentes.

Pe o scena plina de flori albe si fotografii cu Edith Gonzalez, mama acesteia a spus cateva cuvinte.

"Fetita mea nu mai este. Nu sunt cuvinte pentru a putea multumi Mexicului, publicului din Mexic. Fetita mea s-a dus, dar publicul ramane. Multumesc, Mexicul meu", a spus mama actritei.

Mamá de Edith González entre lágrimas se despide públicamente de su hija con emotivas palabras. En #TodoUnShowMX acompañamos a toda la familia en este inmenso dolor que los embarga.

A post shared by TV Azteca (@azteca) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.