Dupa ce s-a aflat despre despartirea dintre Bradley Cooper si modelul Irina Shayk a aparut o imagine din 2016 in care Lady Gaga si Cooper sunt vazuti iesind impreuna din casa actorului, in care acesta a locuit cu Shayk, relateaza online ziarul spaniol La Vanguardia.

In momentul fotografiei, care acum a devenit virala pe retelele de socializare, Cooper si Shayk formau un cuplu.

Zvonurile privind cei doi protagonisti ai filmului "A star is born" s-au inmultit dupa pasionanta lor interpretare a piesei "Shallow" la gala premiilor Oscar 2019.

Cand Lady Gaga era pe punctul de a interpreta solo aceasta piesa la ultimul sau concert din Las Vegas, s-au auzit voci din sala care au strigat: "Unde este Bradley?". Cantareata, satula de atata zvonuri potrivit carora ar avea o relatie cu celebrul actor, le-a raspuns fanilor sa fie potoliti si sa o lase in pace cu asemenea apropouri, scrie Agerpres.

Lady Gaga si Bradley Cooper au oferit unul dintre cele mai romantice momente la gala premiilor Oscar, unde piesa "Shallow" a primit o statueta la categoria "Cea mai buna piesa originala". Cei doi au interpretat piesa intr-un mod intim si au facut schimb de gesturi tandre pe scena. A fost un nou moment in care s-a pus in discutie o posibila relatie intre ei.

Relatia nu a fost insa confirmata, dimpotriva, cantareata a spus ca celebra interpretare de la Dolby Theatre nu a fost decat o punere in scena. "Sunt o artista si cred ca ne-am descurcat bine", a comentat Lady Gaga in programul lui Jimmy Kimmel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.