LifeStar 9 Iunie 2019 16:04
Noul sezon al serialului ''Killing Eve'' a debutat pe micile ecrane din Marea Britanie inregistrand o audienta de 3,5 milioane de telespectatori si reactii pozitive din partea fanilor, informeaza duminica Press Association.

Sandra Oh si Jodie Comer interpreteaza din nou personajele Eve Polastri, o agenta de informatii, si asasina Villanelle, in cel de-al doilea sezon al acestei apreciate drame de spionaj.

Primul episod al sezonului, difuzat de BBC One, a atins o audienta maxima de 3,7 milioane de telespectatori.

Programul a avut o cota de audienta de 21% si a fost cea mai urmarita emisiune de televiziune difuzata sambata.

Datele de audienta ale serialului creat de Phoebe Waller-Bridge sunt mai mari in comparatie cu cele ale primei serii, care a avut 3,3 milioane de telespectatori la primul episod.

Evenimentele din sezonul al doilea incep la doar 30 de secunde dupa finalul sezonului precedent, iar telespectatorii s-au asigurat ca sunt pregatiti pentru ''Killing Eve o'clock'', cum a fost botezata online ora de difuzare a serialului.

"'Killing Eve la televizor. M-am inarmat cu gin si apa tonica. Sper ca noul scenarist este la inaltimea standardelor lui Phoebe Waller-Bridge!", a scris un fan pe Twitter.

Waller-Bridge, care interpreteaza personajul principal in serialul ''Fleabag'', a scris scenariul mai multor episoade din primul sezon, dar a predat sarcina altor scenaristi pentru sezonul al doilea, in principal lui Emerald Fennell, scrie Agerpres.

Telespectatorii nu au fost dezamagiti de scenele din debutul episodului, "Tot ce pot sa spun este... ce inceput bun pentru Killing Eve!".

"Nu deranjati! Beau vin frantuzesc si ma uit la Killing Eve", a scris un alt telespectator.

In debutul acestui episod al celei de-a doua serii, Villanelle reuseste sa scape de urmaritorii sai, pune la cale un plan de evadare dintr-un spital din Franta si se imprieteneste cu un alt pacient din salon.

Traumatizata, Eve se intoarce acasa dupa scena injunghierii cu care s-a terminat sezonul trecut, incercand sa inteleaga cele petrecute.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

"Killing Eve este aur pur", a dat verdictul unul dintre telespectatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.