LifeStar 8 Iunie 2019 15:03
Brad Pitt a cerut organizatorilor "Straight Pride", un eveniment destinat celebrarii heterosexualitatii, sa nu ii mai asocieze numele cu acesta, informeaza The Independent.

La inceputul acestei saptamani, s-a relatat ca Super Happy Fun America, o organizatie care promoveaza heterosexualitatea, si-a anuntat intentia de a o organiza o parada ("Straight Pride") la Boston in aceasta vara.

Planurile de organizare a unei parade au fost insa puternic criticate, printre vocile care s-au opus acestei idei figurand si cea a membrei Camerei Reprezentantilor, Alexandria Ocasio-Cortez.

Reactia actorului vine dupa ce pe site-ul Super Happy Fun America, se afirmase ca actorul a fost "adoptat" ca "mascota" pentru parada, scrie Agerpres.

Organizatorii paradei "il felicitau" pe starul din "Moneyball" pentru ca va fi "fata acestei miscari importante pentru drepturi civile ".

Un purtator de cuvant al lui Pitt a confirmat pentru The Independent ca vedeta a cerut organizatorilor paradei sa inceteze sa-i mai asocieze numele cu acest eveniment, iar acestia s-a confirmat solicitarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.