LifeStar 3 Iunie 2019 18:01
Conform Forbes, Jay-Z, in varsta de 49 de ani, este primul artist hip-hop miliardar.

Intr-un amplu material dedicat artistului, se reaminteste si despre intalnirea din anul 2010 dintre rapper si miliardarul Warren Buffet, cel din urma ramanand impresionat la final: "Jay preda intr-o clasa mai mare decat as putea preda eu vreodata. Pentru un tanar care creste, el este tipul de la care sa invatam".

In egala masursa, s-a realizat o analiza a imperiului acestuia care cuprinde productie muzicala, serviciu de streaming, arta, imobiliare si actiuni in diverse companii, noteaza digi24.ro.

Publicatia a ajuns la concluzia ca insumeaza 1 miliard de dolari, notand totodata si ca si-a construit propriile branduri: linia vestimentara Rocawear, D’Ussé, un coniac pe care il detine cu Bacardi, Tidal, serviciul de streaming muzical, precum si Roc Nation, imperiu muzical si sportiv.

De asemenea, Jay-Z are actiuni Uber, Armand de Brignac si o colectie de arta in valoare de 70 de milioane de dolari.

In 2018, Jay-Z l-a depasit pe Sean ''Diddy'' Combs in topul celor mai bogati cantareti de hip-hop din lume, datorita investitiilor sale profitabile in branduri de sampanie si coniac, tot potrivit datelor facute publice de revista Forbes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.