LifeStar 27 Mai 2019 16:04 de Clara Vacaru
Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu a comentat, pe pagina sa de Facebook, rezultatele alegerilor din 26 mai.

"Vad ca multi considera ca PSD a cazut mult fata de alegerile din 2016, inclusiv politicieni de la care aveam pretentii... Sa compari europarlamentarele cu alegerile parlamentare e o prostie. Mare. Care e miza PSD-ului in europarlamentare? Niciuna. Se poate fura? Nu. Se pot da legi favorabile PSD de la Bruxelles? Nu prea... Deci PSD nu s a mobilizat asa cum stim, din pacate, ca o poate face, pentru ca nu prea avea de ce... Morti, autocare, vot multiplu etc.... Masinaria PSD nu s a pus in miscare de data asta... Deci, in conditiile in care PSD nu s-a mobilizat deloc e naucitor si frustrant ca a obtinut fie si un procent peste 5%. Eu nu ma pot bucura. Deloc", a scris, pe Facebook, fosta prezentatoare de stiri.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.