LifeStar 24 Mai 2019 22:21
O inregistrare video coplesitoare arata un pui de elefant care lesina in strada, cu o franghie in jurul gatului, atasat fiind de mama lui care plimba turistii in Thailanda.

Inregistrarea surprinde momentul cand elefantii se plimba pe strada, fiind legati impreuna cu franghii in jurul corpului. Mama puiului de elefant are o sa atasata de spate, pe care stau doua persoane. In video se vede cum puiul acesteia se prabuseste la pamant, dar este tras de gat in continuare.

Se crede ca elefantul are un an si a fost extrem de epuizat. In aceasta perioada din an, Thailanda inregistreaza cele mai mari temperaturi, depasind 40 de grade Celsius.

LADbibble a citat turistul care a facut inregistrarea, via Daily Mail: "Sunt mai multi pui de elefanti legati de mamele lor care merg pe langa ele, carand turisti in spate, care se bucura de experienta in soare, timp in care acesti elefanti sufera. Acel elefantel era epuizat si poti observa ca mama lui il consoleaza si il incurajeaza sa se ridice."

Un reprezentant al parcului, care organizeaza astfel de tururi cu aceste animale, a completat: "Toti acesti elefanti sunt sanatosi si tratati bine. Daca exista vreo problema sunt tratati de veterinari. Toti puii de aici sunt sanatosi."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.