LifeStar 20 Mai 2019 17:06
Interviul pe care tatal lui Meghan,Thomas Markle, l-a oferit ziaristului Piers Morgan - unul dintre cei mai critici la adresa lui Meghan - pentru programul ''Good Morning Britain'' s-a aflat pe lista nominalizarilor la gala BAFTA TV Awards, care recompenseaza cele mai bune productii de televiziune din Marea Britanie. Actualul presedinte al British Academy of Film and Television Arts nu este nimeni altul decat printul William, relateaza ziarul spaniol ABC.

Printul Harry si Meghan Markle se bucura de unul dintre momentele cele mai fericite din viata lor. Cei doi au urat bun venit in urma cu doua saptamani primului lor copil, Archie Harrison, care a umplut de bucurie intreaga familie.

Insa, divergentele cu tatal sau, Thomas Markle, i-au dat din nou bataie de cap lui Meghan.

Pe 12 mai la Royal Festival Hall din Londra a avut loc gala BAFTA TV Awards in care interviul pe care Thomas Markle l-a oferit ziaristului Piers Morgan - unul dintre cei mai critici la adresa lui Meghan - pentru programul "Good Morning Britain" a primit doua nominalizari, dar nu a castigat niciun premiu.

Aceasta stire a provocat o ampla controversa, avand in vedere ca in acest interviu Thomas Markle dezvaluia numeroase detalii care nu o puneau intr-o lumina prea buna pe cumnata printului William, scrie Agerpres.

Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat se stie ca actualul presedinte al premiilor BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) nu este nimeni altul decat printul William.

Prin urmare, fanii celei care a fost odata actrita la Hollywood i-au aplicat printului William eticheta de "vinovat".

Pentru multi, acest gest ii va da si mai multa apa la moara lui Markle pentru a continua sa o atace pe Meghan, cum a facut in intreaga perioada cat a fost insarcinata, incheie ABC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.