LifeStar 15 Mai 2019 15:50 de Clara Vacaru
La o saptamana dupa finalul serialului "Urzeala tronurilor/Game of Thrones", canalul american HBO va prezenta un documentar despre culisele ultimelor episoade, scrie BFM TV.

Fanii din lumea intreaga se pregatesc sa-si ia adio de la "Game of Thrones". Dupa difuzarea in Statele Unite a ultimului episod al serialului-fenomen duminica, 19 mai, HBO va prezenta documentarul care urmareste filmarile la acesta, scrie News.ro.

"The Last Watch" va fi difuzat pe 26 mai si, potrivit primelor imagini va fi plin de emotie. Imagini de la ultima lectura a scenariului cu Kit Harington care nu-si poate opri lacrimile in timp ce D.B. Weiss, co-creator al serialului, se adreseaza distributiei sale: "Este ca si cum ai privi in sine si ati vedea familia".

Prin intermediul trailerului, publicul va patrunde in culisele filmarilor la unele dintre cele mai spectaculoase scene ale sezonului 8. Ecrane verzi, machiaje, efecte pirotehnice: fanii le vor descoperi in spatele scenei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.