LifeStar 14 Mai 2019 11:15
Cand Meghan Markle a decis sa puna capat casatoriei sale cu producatorul Trevor Engelson, in august 2013, actrita i-a restituit verigheta si inelul de logodna, noteaza online ziarul spaniol ABC.

Este ceea ce relateaza Andrew Morton in cartea sa biografica "Meghan a Hollywood Princess", unde relateaza cu multe detalii modul in care s-a destramat dupa trei ani si jumatate aceasta casnicie. Fosta actrita americana a trecut insa pagina si s-a casatorit anul trecut cu printul Harry al Marii Britanie, iar anul acesta s-a nascut primul sau copil.

La randul sau, Trevor a avut inceput o relatie cu dieteticiana Tracey Kurland in noiembrie 2017, iar la mijlocul anului trecut el s-a logodit la Miami cu iubita sa care este totodata o mostenitoare bogata, scrie Agerpres.

Sapte luni de relatie au fost suficiente pentru a o cere in casatorie pe iubita sa si spune din nou "da".

"Sunt cel mai fericit om din lume!! Pregatiti-va de petrecere", a scris producatorul sub o imagine in care cei doi apar imbracati in mire si mireasa. Mireasa in varsta de 31 de ani este fiica lui Stanley Kurland, om de finante care a facut avere in epoca tulbure a crahului imobiliar din 2008.

Rapiditatea cu care s-a recasatorit Trevor a trezit tot felul de comentarii in presa internationala, iar unii l-au suspectat chiar ca a dorit sa-i faca in ciuda lui Meghan, fiind adevaratul motiv pentru care s-a grabit sa ceara mana altei femei.

Producatorul si-a organizat nunta cu dieteticiana Kurland in rit evreiesc la Montecito, in California.

A fost o nunta sobra la care au asistat mai putine persoane cunoscute decat la precedenta cununie cu fosta actrita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.