LifeStar 13 Mai 2019 12:17 de Clara Vacaru
Maisie Williams, interpreta personajului Arya Stark din seria TV ''Game Of Thrones'', a marturisit ca s-a luptat cu sentimente de ura fata de propria persoana si ca i-a fost ''imposibil'' sa ignore comentariile negative la adresa ei publicate pe retelele de socializare dupa ce a devenit celebra, relateaza luni Press Association.

Actrita a cunoscut faima dupa ce si-a facut debutul in rolul Arya Stark in saga medievalo-fantastica in 2011, anul in care a implinit 14 ani.

Ea a marturisit pentru podcastul ''Happy Place'', realizat de prezentatoarea britanica de televiziune si radio Fearne Cotton, ca mesajele la adresa ei de pe retelele de socializare au ''afectat-o mult''.

''M-au afectat mult pentru ca exista un flux continuu despre ceea ce cred oamenii despre tine. Este imposibil de ignorat. Pe retelele de socializare, oamenii cred ca nimeni nu va vedea, nimeni nu va citi, ceea ce scriu, insa (persoanele vizate) o fac si le afecteaza foarte mult timp. Este bizar modul in care acest lucru incepe sa te consume", a explicat Williams.

Williams a dezvaluit in cadrul podcastului ca a parcurs o etapa in care s-a luptat cu sentimente de ura fata de propria persoana. ''Este ceva de care incerc sa scap. Am trecut printr-o perioada in care imi spuneam in fiecare zi ca ma uram. Am ajuns in punctul in care purtam o conversatie cu prietenii, iar mintea mea o lua la goana si ma gandeam la lucrurile prostesti pe care le-am spus in viata mea. Continuam sa vorbim, iar eu imi spuneam: 'Ma urasc'. Si a devenit atat de rau. Cu toti am trecut prin asta, sa ne spunem lucruri ingrozitoare'', a mentionat vedeta.

''Cand am inceput sa analizez si sa imi dau seama de ce mi-am zis lucrurile acelea de fapt nu avea nimic de-a face cu mine'', a spus ea.

''A fost o perioada in care eram foarte trista si apoi, intr-un fel, am trecut peste. Ce este cu adevarat inspaimantator acum este gandul ca s-ar putea aluneca inapoi in ea si cred ca acesta este aspectul pe care incerc sa-l rezolv'', a completat Williams.

Arya Stark este personajul din "Game Of Thrones" care a petrecut cel mai mult timp comitand crime pe parcursul intregii serii, potrivit unei analize a 67 de episoade ale serialului, realizata de Press Association si publicata in luna aprilie. Fiica cea mai tanara a familiei Stark, interpretata de Maisie Williams, a petrecut mai mult timp ucigand indivizi (doua minute si 25 de secunde) si crime in masa (un minut) decat oricare alt personaj in cele sapte sezoane ale serialului.

Citeste si:
Actor din "Game of Thrones", testat pozitiv pentru coronavirus
Actor din "Game of Thrones",...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.