LifeStar 10 Mai 2019 16:40
Actrita Gwendoline Christie a declarat ca rolul pe care il interpreteaza in ''Game Of Thrones'', Brienne of Tarth - o luptatoare ce se remarca prin inaltimea si puterea sa - a determinat-o sa isi confrunte propria infatisare, relateaza vineri Press Association.

Actrita, care are o inaltime de 1,91 metri, a declarat ca rolul pe care il detine in populara serie fantastica medievala i-a oferit sansa de a afla mai multe despre modul in care sunt privite femeile in societate in functie de forma corpului lor.

Christie a debutat in serie in sezonul al doilea si ulterior a ajuns unul dintre personajele principale.

In ultima zi a evenimentului GQ Heroes, desfasurat in Oxfordshire, Marea Britanie, Christie a declarat ca perioada in care a lucrat pentru seria HBO a determinat-o sa regandeasca modul in care isi percepe defectele, scrie Agerpres.

Intrebata ce simte acum cand seria de lunga durata se apropie de final, actrita in varsta de 40 de ani a spus ca este ''emotionata'' dar si ''recunoscatoare'. ''Sunt atat de emotionata. Sunt recunoscatoare. Au fost opt ani de munca'', a spus ea.

''Cand a venit acest rol am stiut ca ma va forta sa imi confrunt androginia, fizicul, inaltimea, forta, defectele fetei si corpului. M-a facut sa imi pun intrebari despre ce inseamna sa fii femeie, despre modul in care suntem vazute in societate si cum suntem definite in media si in divertismentul mainstream. A fost un privilegiu sa joc acel rol. A fost o evolutie a sinelui'', a marturisit actrita.

Ultimul episod din seria ''Game Of Thrones'' va fi difuzat la data de 20 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.