LifeStar 7 Mai 2019 14:31
Actrita americana de comedie Amy Schumer a devenit pentru prima data mama, dupa ce a nascut duminica un baietel intr-o clinica din New York, informeaza Press Association.

Vedeta americana a publicat luni pe Instagram o fotografie ce o prezinta alaturi de sotul ei, Chris Fischer, si de primul lor copil.

Fiul actritei americane a venit pe lume cu doar cateva ore inainte de nasterea fiului printului Harry al Marii Britanii si al sotiei sale, Meghan.

"Ora 22:44, aseara. Bebelusul nostru regal a venit pe lume", a scris Amy Schumer in mesajul ce insoteste acea imagine.

Actrita americana a dezvaluit ca in drumul ei spre clinica newyorkeza in care urma sa nasca s-a oprit pentru cateva momente in fata Metropolitan Museum of Art, unde a avut loc luni seara evenimentul Met Gala, scrie Agerpres.

"Look-ul din acest an de la Met. Seara trecuta, in drum spre spital", a scris actrita intr-un mesaj ce insoteste o fotografie cu scarile din fata celebrului muzeu american.

Atunci cand si-a anuntat sarcina, in octombrie 2018, Amy Schumer a publicat pe Instagram o fotografie care o prezenta alaturi de sotul ei, insa imaginea a fost editata cu ajutorul unui program de grafica computerizata, iar chipurile lor au fost suprapuse peste trupurile ducelui si ducesei de Sussex.

Amy Schumer a dezvaluit ca a suferit de hyperemesis gravidarum, o afectiune care provoaca femeilor insarcinate greturi matinale severe.

Actrita americana si Chris Fischer, care este maestru bucatar si fermier, s-au casatorit pe 13 februarie 2018 in Malibu, California.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.